Beveiliging / GTS - Spamfilter

Spamfilter

Waarom GTS ICT Spamfilter?

Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw huidige mailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden.

Met GTS - SpamExperts hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers van GTS - SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar uw mailservers. Uw servers hoeven dus bijna niks meer te doen; zo kunt u straks een groot deel van uw huidige mailservers capaciteit voor andere doeleinden gebruiken!

Eindelijk een spam filter voor een scherpe prijs!

GTS - SpamExpert is verkrijgbaar in verschillende bundels, afhankelijk van de hoeveelheid domeinen die u wilt beschermen met een spam filter. GTS - ICT heeft nu een speciale actie prijs. Voor slechts € 5,00 per maand per domein is uw domein zo goed als spam-vrij. Ongeacht het aantal mailboxen. U betaald slechts per internet domein. Heeft u meer dan 1 domein, dan krijgt u op de volgende domeinen een korting van 20% per domein!


ESET Partner voor eigen server

Voor onze zakelijke klanten met een eigen server werken wij samen met onze partner ESET, ESET Endpoint is de ultieme oplossing voor een veilig netwerk ZONDER spam en malware!